Og når jeg først er så godt i gang, kan jeg likegodt presentere nummer tre
på listen! :)
Dette er en litt seigere kakevariant, og smaken er ganske interessant.
Tranebær har jeg blitt kjent med først ganske nylig, og i kombinasjon med
resten ble det en spennende kake!
150 gr pistasjnøtter
150 gr tørkede
tranebær
1 ts kanel
1 dl hvetemel
1 dl honning
1/2 dl rårørsukker
100 gr sjokolade
( med 70 % kakao )
Og slik gjør du:
Hakk nøttene grovt, og bland dem sammen med tranebær, kanel og
hvetemel i en bolle.
Varm opp sjokolade, sukker og honning i en liten kjele, til sukkeret er
smeltet. Rør nøtteblanding sammen med sjokoladeblanding.
Ha bakepapir i en liten form, ca 10 x 15 cm, og hell i røren.
Stek kaken på 150 grader i 30 minutter.
Avkjøl og skjær i biter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar