lørdag 27. august 2011

Emils Gustavs - hvit sjokolade med blåbær og tyttebær



Da var det lørdag, og helt lov til å kaste seg over 
sjokoladen! :D

Jeg har tidligere skrevet om Emils Gustavs fantastiske sjokolader, som blir
produsert i Riga, Latvia. Og jeg lover at dette er sjokolade av den aller
beste kvalitet. Vakre å se på er de også. Så om du skal på et lite besøk,
og ha med en liten oppmerksomhet, så er disse perfekte små presanger.
Nesten som et lite smykke. Og som man attpåtil kan spise opp! :)




Denne sjokoladen har jeg virkelig stor respekt for, så den nyter jeg lenge og
vel. Jeg spiser den ikke opp på ti sekunder for å si det sånn :) Den er som
et glass med eksklusiv og deilig rødvin.




Den hvite sjokoladen med blåbær og tyttebær er en av mine klare favoritter.
Men nå er det sånn at jeg elsker hvit sjokolade, så da er det nok mange
mulige favoritter blandt de lyse og mørke sjokoladene også, for dem som
foretrekker det i stedet.

Løp og kjøp! :D

Og til slutt noen stemningsfulle bilder fra herlige Riga. Jeg var der rett før jul
i fjor, og fikk med meg det sjarmerende lille julemarkedet i byen.
Det var bikkjekaldt, men absolutt verdt alle timene utendørs! :)
Julestemningen var godt på plass da vi reiste hjemover.











                       Ønsker alle en strålende helg! :)




2 kommentarer:

  1. Så nydelige bilder- du er så flink!:) Og den sjokoladen...ohlala! Jeg elsker hvit sjokolade, og med blåbær er det jo en uslåelig kombinasjon!:) Får prøve å lage meg en variant av hvit sunn sjokkis snart;)

    SV: Haha, takk!:) Hadde gått rundt i et halvt år overbevist om at jeg hadde masse hull i tennene, så var med en ekstrem lettelse at jeg forlot tannlegestolen den dagen!:)Ja, man må passe på å belønne seg selv- og det litt oftere, ikke bare etter tannlegebesøk;) Og ja, kan ikke tenke meg en så mye bedre belønning- moreller er DIGG!:):)Lykke til hos tannlegen, det kommer til å gå bra!;)Morellene venter;)

    SvarSlett
  2. Takk og takk og takk! :D Ja, den sjokoladen er bare helt rå. Du får prøve å lage det! Og så kan du be meg på besøk for å prøvesmake, he he :D Jeg må ikke bare spise usunt :D

    Hehe, den tannlegen får vente litt til for mitt vedkommende :D Uansett, selv om det er morell-tid eller ei når den tid kommer, så finner jeg vel noe annet godt å belønne meg selv med. Ikke akkurat det største problemet :D Klem

    SvarSlett