mandag 26. mars 2012

Krydrede poteter med chorizo



Nam!! sier jeg bare :D
Denne bør så absolutt testes. Så godt og så enkelt :)

Du trenger, til 4 porsjoner:

400 g nypoteter
3 ss olivenolje
200 g chorizopølse, skjæres i middels store biter
2 hvitløkfedd, knust
1/2 ts knust tørket chili (el. chilipulver)
hakket, frisk persille til dryss
salt

Og slik gjør du:

Kok potetene i lettsaltet vann i ca 10 minutter, til de er møre.
Potetene skal være middels store, så om noen er litt større kan du dele
dem i to.
Ta kjelen bort fra kokeplaten, la potetene renne godt av før du legger
dem tilbake i kjelen og la dem dampe seg tørre i varmen.

Varm opp olje i en stor stekepanne. Ha i potetene, og stek i ca 5 minutter.
Vend dem av og til.
Legg i chorizobitene, og la steke til potetene er sprø og gylne.

Dryss hvitløk og chili over, og la surre i 1-2 minutter.

Dandèr pent på et serveringsfat, ha på litt salt og persille og servèr! :)


Kilde: "500 tapas", Susannah Blake

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar